Electrostimulare
Masaj anticelulita
Masaj antistres, Masaj relaxare
Vacuum Anticelulita (vacuum multitherapy)
Tratamente Ultrasunete
Termoshock
Împachetări cu fango, parafango, parargil, ciocolată în termocuvertă
Saună caldă în tunelul cu raze infraroşii
Reflexoterapie
Terapie cu lumina polarizata - BIOPTRON


Tratamente antivergeturi

Cele mai frecvente probleme de natura estetica sunt vergeturile, sub forma de cicatrice de geometrie liniara. Persoanele afectate de cele mai multe ori sunt femeile gravide, adolescentele si sportivii. Zonele in care apar aceste vergeturi sunt coapsele, fesele, sanii si regiunea lombara. Este adevarat pot aparea vergeturi si pe cale genetica, pe fondul unei mosteniri genetice.
In zonele afectate de vergeturi, tegumentele sunt foarte subtiri, fine, iar la palpare, suprafata este incretita si usor denivelata. Ca semn distinctiv vergeturile nou-aparute sunt rosii-violacee, iar cele mai vechi au aspectul unei benzi alb-sidefii denivelate. Prin regim si prin folosirea unor creme si uleiuri speciale, vergeturile, in special cele recente, se pot ameliora. Noi va oferim tratamente complete si va putem oricand prezenta rezultatele excelente pe care le-au avut clientii centrului nostru de infrumusetare si remodelare corporala.


Tratamente antivergeturi pentru timpul sarcinii

Majoritatea femeilor remarca aparitia de vergeturi in timpul sarcinii, ca rezultat al intinderii indelungate a pielii datorata cresterii copilului si apar de obicei prin luna 6-7. Este cunoscut faptul ca adolescentii in timpul cresterii si atletii care fac antrenamente dificile sunt predispusi la aparitia vergeturilor, de asemenea si o persoana care intr-o perioada scurta de timp are o crestere semnificativa in greutate. Noi recomandam tratamente antivergeturi in toate aceste situatii.


Tratamente antivergeturi cu rezultate sigure

Sunt numeroase schimbarile din viata unei femei. Pubertatea, regimurile frecvente pentru o silueta frumoasa si graviditatea sunt perioade dificile pentru epiderma. Aceaste schimbari se pot manifesta prin aparitia de dungulite rosii, apoi albe, denumite in mod obisnuit "vergeturi". Poti spune adio la vergeturi si impiedica aparitia altora noi cu tratamente antivergeturi. Pentru a preveni aparitia de noi vergeturi, pentru a le inlatura pe cele rosii si pentru a le face mai putin vizibile pe cele alb-sidefii exista tratamente antivergeturi, ideale in timpul sarcinii si regimurilor de slabire.
Puteti fi interesati si de:

Masaj anticelulita

Un masaj anticelulita se efectuează local (abdomen, fese, picioare, braţe), în zonele afectate de celulită, folosindu-se creme speciale, reductoare sau uleiuri specifice pentru a spori efectul anti-celulită. Un masaj anticelulita are efecte imediate si alte beneficii nenumarate.
Citeste mai multe despre masaj anticelulita

Drenaj limfatic

Procedurile de drenaj limfatic sunt de mare ajutor pentru sanatatea corpului. Dacă există defecţiuni în sistem din cauza modului de viaţă nesănătos, lumea noastră interioară „înnebuneşte”. Lipsa de exerciţiu determină, de asemenea,  îngreunarea circulaţiei limfatice, slaba circulaţie a sângelui şi în particular drenajul limfatic defectuos.  Astfel organismul acumulează din ce în ce mai multă apă, celulele degenerează, pielea îmbătrâneşte şi se lasă, ducând la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase. Beneficiile procedurilor de drenaj limfatic sunt numeroase si efectele sunt imediate.
Citeste mai multe despre drenaj limfatic

Impachetari parafango

Tratamentul de impachetari cu fango sau parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramāne cu un aspect moale si catifelat.
Citeste mai multe despre impachetari cu parafango

Tratamente antivergeturi

Poti spune adio la vergeturi si impiedica aparitia altora noi cu tratamente antivergeturi. Pentru a preveni aparitia de noi vergeturi, pentru a le inlatura pe cele rosii si pentru a le face mai putin vizibile pe cele alb-sidefii exista tratamente antivergeturi, ideale in timpul sarcinii si regimurilor de slabire.
Citeste mai multe despre tratamente antivergeturi